fredag den 19. september 2008

Blodprøve

Jeg har fået taget blodprøve i dag - det skal tjekkes, om jeg har haft ægløsning. Jeg har ingen problemer med nåle, og det gik nemt smertefrit.

Henrik skulle også have taget blodprøve - et eller andet lovkrav. Jeg kunne ikke forstå, at han ikke kom ud igen, men det viste sig, at han var gået lige i gulvet. Han kan ikke tåle nåle, men han er aldrig før besvimet af det.

Da han endelig kom ud til mig var han fuldstændig grå i hovedet, så vi ventede lige lidt, inden vi kørte hjem - og jeg kørte videre på arbejde.

Jeg kan få svaret på min blodprøve på fredag, hvor jeg også gerne skal have min menstruation, hvis jeg altså ikke er gravid. Ved næste menstruation begynder jeg på en ny omgang hormoner.

Ved lægen mødte jeg en bekendt, og det viser sig, at hun er i det samme behandlingsforløb, som jeg er. Hun har to børn i forvejen, og de har nu arbejdet i to år for at få nummer tre. I forløbet har hun aborteret to gange. Det er tophemmeligt, at hun er i behandling, så vi har aldrig mødt hinanden dernede... Det er utroligt, så mange det her cirkus rammer.